Samarbetspartners

 • vendor-image

  Power Circle

  Power Circle är elkraftbranschens intresseorganisation, en sammanslutning för framtidsfrågor inom bl.a. E-mobility och förnybar energi. Eldon Installation ser många fördelar med partnerskapet såsom att få tillgång till organisationens kompetens och breda kontaktnät samt att kunna vara med och påverka branschen. En del i Power Circles arbete består av att bevaka trender och möjliggöra för samverkan mellan deras partnerföretag, myndigheter och branscher. De jobbar bl.a. med att sprida kunskap och främja elbilar och elbilsladdning i Sverige.

 • vendor-image

  SCR Svensk Camping

  SCR Svensk Camping grundades 1967 och är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Tillsammans erbjuder medlemmarna 75 000 campingtomter och 9 000 stugor. Mer än 45 procent av Sveriges alla övernattande turister väljer att bo på campingplats under semesterperioden juni – augusti.

  SCR Associerad Partner är SCR:s partnerprogram för branschens leverantörer. Det har skapats för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingägare som är medlemmar i SCR Svensk Camping.