Våra kunder

HT Ställverk

Tillverkar lågspänningsfördelningar i Nässjö

Nässjö-företaget HT Ställverk tillverkar lågspänningsfördelningar upp till 5 000 A. Och precis det, att leverera allt från lägenhetscentraler till ställverk har kommit att bli lite av deras specialitet.

När jag frågar vd:n Magnus varför har tror att det har blivit så, svarar han:

 

Vår personal har lång erfarenhet och stor kompetens inom alla typer av lågspänningsfördelningar. För industrier och sjukhus som behöver hela kedjan från lågspänningsställverk till tra ...

FORTSÄTT LÄSA

Gyllensvaans Möbler

Laddar för framtiden

Hela resan från metropolen Nässjö till Kättilstorp smalnar vägen av för varje sväng närmre vi kommer. De flesta träd är kala nu och jag svär lite över att vädret är sådär typiskt höstbusigt. Men hoppas att färgglada löv och breda leenden ska göra bilderna rättvisa ändå.

På parkeringen utanför entrébyggnaden laddas redan fler elbilar. Här möts vi av Per-Arne Hüllert och Kalle Gyllensvaan från Gyllensvaans Möbler och Jonas Gillek från Kättilstorps Elektriska.

Per-Arne, mer känd som P-A, är den f ...

FORTSÄTT LÄSA

Assemblin El

Johan Hellman, Projektledare

På Martin & Serveras nya centrallager är det full fart. Den 35 000 kvadratmeter stora byggnaden tog bara nio månader att färdigställa. Nu arbetar här runt 300 anställda på lagret som är en sammanslagning av Västerås- och Årsta-lagren.

Johan Hellman, projektledare på Assemblin El i Västerås visar oss runt. Långa rader av pallstallage håller på att fyllas och utleveranser är i full gång. På parkeringen står redan elbilar och laddas i laddstolpen ECO One.

Johan berättar att detta är det första stora pr ...

FORTSÄTT LÄSA

  Eldon Installation har haft ett framgångsrikt 2022 och vuxit kraftigt. Nu fortsätter man sin tillväxtresa genom övertagandet av Gycoms och Enequis erbjudande inom färdigbyggda elcentraler. Genom övertagandet breddar Eldon Installation sin verksamhet ytterligare. Övertagandet innebär att Eldon Installation tar över erbjudandet inom elcentraler och komponenter för installation. Lösningarna passar…

LÄS MER